Mestaruusliigan ottelu siirrettiin helmikuulle

Savo Volleyn ja Akaa-Volleyn välinen lentopallon Mestaruusliigan ottelu, joka oli määrä pelata tänään, 21. marraskuuta, Alajärven monitoimihallilla, on siirretty pelattavaksi 13. helmikuuta 2021.

Ottelu jouduttiin siirtämään Alajärven heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Peruuntuneeseen otteluun ennakkoon ostetut liput ovat käytettävissä myöhemmin pelattavassa ottelussa tai rahat saa takaisin ostopaikasta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.