Hankintavuoropuhelut käynnistyvät Lappajärveltä

JÄRVI-POHJANMAAN Yrityspalvelu Oy järjestää yhteistyössä alueen kuntien ja Yrittäjien paikallisjärjestöjen kanssa hankintatilaisuuksien sarjan.

–Hankinnat ovat konkreettinen yhteistyömuoto yritysten ja julkisten toimijoiden välillä, kertoo yritysneuvoja Maria Ahvenniemi.

JPYP on ollut pitkään mukana alueen kuntien ja yritysten hankintaosaamisen kehittämisessä ja vuoropuhelun lisäämisessä. Hankintateemaa nostettiin vahvemmin keskusteluun hankintatilaisuuksien sarjalla jo viime vuonna.

TILAISUUKSISSA käydään läpi muun muassa teknisen, sivistys- sekä kulttuurin ja vapaa-ajan toimialojen katsaukset tuleviin toimitila- ja infrahankkeisiin.

–Tilaisuuksissa on sisällöllisiä ja toimialoittaisia eroja. Esimerkiksi Alajärven tilaisuudessa kuullaan kaupungin hankintaesittelyn lisäksi Ilmatar Oy:n info Möksyn ja Louhukankaan tuulivoimapuiston rakentumisvaiheesta sekä alihankintatarpeista, ja Soinin tilaisuudessa kuullaan ajankohtaiskatsaus Energiequelle Oy:n edustajien toimesta. Lappajärvellä ohjelmassa on mukana elinkeinotoiminnan ajankohtaiskatsaus, Ahvenniemi avaa.

Lappajärven ja Alajärven tilaisuudet toteutetaan webinaarina. Kierros käynnistyy Lappajärveltä tiistaina 17. marraskuuta kello 15.30, jolloin kunnanjohtaja Sami Alasara käynnistää tilaisuuden. Alajärvellä tilaisuus käynnistyy 18.11. kello 17 kaupunginjohtaja Vesa Koivusen alustuksella. Soinin hankintavuoropuhelua käydään 8. joulukuuta kello 8 alkaen, aamupalatilaisuuden merkeissä.

Vimpelin hankintavuoropuhelutilaisuuden ajankohta on tammikuussa ja siitä tiedotetaan erikseen myöhemmin joulukuun aikana. 

TILAISUUKSISSA tarjotaan alueen yrittäjille mahdollisuus tuoda esiin yrityksen ydinliiketoiminta tuotteineen ja palveluineen hankinnoista vastaaville avainhenkilöille.

–Ilmoittautumisen yhteydessä yritykset voivat jättää lyhyen kuvauksen toiminnastaan. JPYP koostaa yritysten antamista tiedoista materiaalipaketin hankinnoista vastaaville. Lisäksi kannustamme yrityksiä osallistumaan myös naapurikuntien hankintatilaisuuksiin. Vaikka pienillä paikkakunnilla toimijat tunnistetaan melko hyvin, on silti hyvä muistutella ja nostaa esiin omaa osaamista. Uusi bisnesmahdollisuus voi nimittäin löytyä ihan läheltä, Ahvenniemi jatkaa.

Osa tilaisuuksista järjestetään etäyhteyksin ja osassa mahdollistetaan myös osallistuminen paikan päällä. 

Tilaisuuksien ohjelmat ja ilmoittautuminen löytyvät Jpyp:n verkkosivuilta tapahtumat-osiosta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.