Salibandykausi käynnistyi uusin kuvioin

Julkaistu:

Aihe:

Pitkäaikainen luotsi Marko Pollari jäi sivuun toiminnasta, eikä uutta valmentajaa alkaneelle kaudelle löydetty etsinnöistä huolimatta. –Eihän se otollinen asema ole, mutta pääsääntöisesti muualta saadut harjoittelun raamit ovat auttaneet todella paljon, kuvaili joukkueen kapteeni Kalle Yli-Kesäniemi tilannetta.

Viime kaudella alajärveläisiä pelasi myös vitosdivarissa, mutta useiden pelaajien ripustettua ”vinkukengät naulaan” päätettiin joukkueet yhdistää ja tarjota nuorille pelaajille mahdollisuus pelata kolmosdivaria.

–Kauteen lähdettiin erittäin positiivisin mielin. Kesäharjoittelussa oli havaittavissa nuoren joukkueen nälkää ja yhteishenki muodostui välittömäksi. Ongelmana on pelaajien asuminen laajalla alueella, jolloin koko joukkueella harjoittelu on harvinaista herkkua.

Odotukset kauden suhteen pyritään pitämään minimissä. –Päätimme, että tällä kaudella kehitytään, nautitaan pelaamisesta ja lähdetään voittamaan jokainen ottelu. Menestys seuraa yleensä positiivista asennetta. Joukkueen matka on vasta alussa ja tällä rungolla nousut seuraaville sarjatasoille ovat tulevaisuudessa mahdollisia. Valmentajan pestistä on käyty neuvotteluja ja uusia pelaajia on houkuteltu mukaan. Tulevaisuus näyttää hyvältä.

Tähän mennessä SC Alajärvellä on neljästä ottelusta kaksi voittoa. –Onnistumisia on tullut laajalla rintamalla.

Seuraavat ottelunsa SC Alajärvi pelaa 21. marraskuuta Qmax Arenalla. Kotiturnaus pelataan 27. helmikuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.