Kauhava ei halua nostaa veroprosenttia

KAUHAVAN kaupunginhallitus  esittää valtuustolle, ettei veroprosentteja nosteta ensi vuodeksi.

Ensi vuoden talousarvioesitys näyttää tällä hetkellä noin miljoona euroa alijäämäiseltä. Nollatulokseen pääseminen edellyttää merkittäviä menoja supistavia ja tuloja lisääviä toimenpiteitä, mutta veronkorotuksia ei silti haluta tehdä.

Ensi vuoden investointeihin tarvitaan 17,6 miljoonaa euroa, josta 14,4 miljoonaa menee Ylihärmän, Alahärmän ja Kortesjärven kouluihin ja Alahärmän liikuntahalliin. Muita kuin pakollisia investointeja yritetään välttää. Kun palveluverkkoon liittyvät ja muut pakolliset investoinnit on tehty, on keskityttävä kaupungin velkamäärän pienentämiseen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.