Tukkitiestä kiitokset Hongistolle

Soinin kunta tiedotti 6. marraskuuta, että Yrityslaakson ja Karstulantien yhdistävä Tukkitie on otettu käyttöön. Uuden tien avaaminen vähentää erityisesti raskaan liikenteen määrää keskustassa Alajärventiellä sekä myös Möksyntiellä.

Uusi tieosuus  on noin 1,5 kilometriä pitkä. Tieltä on liittymät jätevedenpuhdistamolle sekä Kuninkaanpolun retkeilyreitin uudelle lähtöpaikalle. Retkeilyreitin infotaulu ja lähtöportti tulevat myöhemmin parkkipaikan läheisyyteen. Tukkitien liittymä on Karstulantiellä noin 1,4 kilometriä liikenneympyrästä Karstulan suuntaan.

Tien viralliset avajaiset pidetään keväällä, mutta jo tässä vaiheessa kiitos kuuluu Reijo Hongistolle, joka merkittävästi vaikutti kohteen valtion rahoituksen järjestymiseen, todetaan kunnasta. Hankkeen kokonaiskustannukset olivat noin 615 000 euroa, josta valtion rahoitus kattoi 400 000 euroa. Urakoitsijana toimi Hernesniemen Maanrakennus Oy.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.