Maanantain koronatartunnan lähde ulkomailta

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti, että eilen 2.11.2020 yksi uusi koronavirustartunta. Tartunnan lähde on ulkomailta. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 170. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia potilaita.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 39 478.  Eilen tutkittiin 134 näytettä.

Koronatartuntojen ilmaantuvuus on alueellamme noussut jonkin verran. Olemme kuitenkin edelleen pandemian perustasolla. Ilmaantuvuus 14 vrk:n ajalta on 10,4/100 000 asukasta (20 tapausta) ja 7 vrk:n ajalta 5,7/100 000 (11 tapausta). Positiivisten koronatestien osuus on noussut 0,6 %:iin. Osittain nousu johtuu siitä, että otettujen koronatestien määrä nyt alhaisempi kuin edeltävinä viikkoina.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.