Maakunnan koronatartuntojen määrä kasvoi keskiviikkona kahdella

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti kahdesta uudesta koronatartunnasta.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin keskiviikkona 21.10.2020 kaksi uutta koronavirustartuntaa. Toiseen tapaukseen liittyy noin 50 hengen joukkoaltistuminen Lapuan Liuhtarin alakoulussa. Altistuneet on jäljitetty ja heidät on asetettu karanteeniin eilisen illan aikana. Koulu suljetaan ja opetus siirtyy etäopetukseen. 22.10. – 30.10.2020 väliseksi ajaksi.

Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 155. Sairaalahoidossa on muutamia potilaita.

Vimpelissä on THL:n seurantakartan mukaan 17 koronatartuntaa.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 36 114. Eilen tutkittiin 436 näytettä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.