Kortesjärven asukaslautakunta 8.10.

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN asukaslautakunta päätti lokakuussa muun muassa määrärahojen kohdentamisesta.

Asukaslautakunnalla on käytettävissään yhteensä 6 250 euroa, jolla se voi tukea Kortesjärven kylien yhdistysten toimintaa. Avustuksia myönnettiin Isomäen maamiesseuralle 900 euroa, Ylikosken maamiesseuralle 1 028 euroa, Pirttisen nuorisoseuralle 935 euroa, Purmojärven kyläyhdistykselle 300 euroa, Purmojärven nuorisoseuralle 876 euroa, Ylikylän kyläyhdistykselle 300 euroa ja Ylikylän nuorisoseuralle 1 911 euroa.

Lautakunnalla on jaettavana myös 1 200 euron määräraha viihtyvyyden edistämistä varten. Se päätettiin käyttää kirkkopuiston penkkeihin.

LISÄKSI asukaslautakunta teki useita ehdotuksia, joihin se toivoo kaupungin teknisen toimen tarttuvan.

Asukaslautakunta päätti ehdottaa tekniselle toimelle, että Kitkan ulkoilualueelle johtava tie kunnostettaisiin. Kortesjärveläiset toivovat muun muassa, että tielle laitettaisiin tarpeellinen määrä ohituslevikkeitä. Sen lisäksi he pyytävät, että Kitkan irtopenkit kunnostettaisiin talven aikana.

Tekniselle toimelle ehdotetaan lisäksi, että Pirttisen Haarusjärven ranta-alueella, kaupungin maalla kasvavaa Suomen suurinta kuusta aletaan suojella kaavassa.

Tekniselle toimelle toimitetaan myös ehdotus siitä, että Kortesjärven paloaseman tontille tehdään matonpesupaikka. Muissa Kauhavan kaupunginosissa sellainen on.

Elämänlaatulautakunnalle asukaslautakunta puolestaan ehdottaa, että Kortesjärven urheilukentän huoltorakennuksen vessojen oviin asennettaisiin sähkölukko. Ovet ovat olleet lukossa useasti, eikä tiedossa ole, tapahtuuko niin vahingossa vai onko kyseessä ilkivalta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.