Mahdollinen korona-altistuminen Härmän kylpylässä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Härmän kylpylän uima-allasosastolla on 7.10 klo 16.30–20.00 välisenä aikana oleskellut oireettomana henkilö, joka on myöhemmin todettu koronapositiiviseksi. Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta kerrotaan, että altistumisen riski on hyvin pieni, eikä edellytä kotikaranteeniin jäämistä.

Tuona päivänä Härmän kylpylässä uimassa käyneitä pyydetään kuitenkin seuraamaan oireita 21.10. saakka eli mahdollisesta altistuksesta 14 vuorokauden ajan sekä ottamaan yhteyttä koronaan sopivien oireiden ilmaantuessa Kuntayhtymä Kaksineuvoisen ajanvaraukseen (puh. 06 2412 4553 ma-pe klo 8-15 tai puh. 06 2412 4555 iltaisin klo 15–20, viikonloppuisin ja arkipyhisin klo 9-18.)

Härmän kylpylässä asioiminen ja uiminen on THL:n ohjeita noudattaen sekä turvavälejä noudattaen edelleen turvallista. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.