Kaksi uutta koronatapausta Etelä-Pohjanmaalla

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin lauantaina kaksi uutta positiivista koronatartuntaa. Testejä tehtiin 539.

Neljä koronapotilasta on sairaalahoidossa. Kaikkiaan koronatestejä on maakunnassa tehty 32 651.

Perjantaina uusia tartuntoja todettiin myös kaksi. Torstaina varmistettuja tartuntoja oli 120.

THL:n seurannan mukaan Seinäjoella on todettu 53 tartuntaa, Kurikassa ja Vimpelissä 13 sekä Alavudella 11. Loput tartunnoista ovat muissa kunnissa niin, että niitä on alle viisi, jolloin niitä ei julkaista kyseisessä kartassa. Tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät muutaman päivän viiveellä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.