Kaksi uutta koronatapausta Etelä-Pohjanmaalla

Neljä koronapotilasta on sairaalahoidossa. Kaikkiaan koronatestejä on maakunnassa tehty 32 651.

Perjantaina uusia tartuntoja todettiin myös kaksi. Torstaina varmistettuja tartuntoja oli 120.

Mainos

THL:n seurannan mukaan Seinäjoella on todettu 53 tartuntaa, Kurikassa ja Vimpelissä 13 sekä Alavudella 11. Loput tartunnoista ovat muissa kunnissa niin, että niitä on alle viisi, jolloin niitä ei julkaista kyseisessä kartassa. Tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät muutaman päivän viiveellä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.