Eilen jälleen kaksi uutta koronatapausta

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartunnan lähteet ovat maakunnan ulkopuolelta. Henkilöt ovat eristyksessä ja jäljitystyö on tehty. Tartuntojen kokonaismäärä on nyt 76. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia koronaviruspotilaita.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 27 175.  Eilen tutkittiin 222 näytettä.

Lapuan hiippakunnan lähetysseminaarissa 19.9. on ollut mukana myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö. Kaikki altistuneet on tavoitettu ja asetettu karanteeniin, joka kestää 3.10. saakka.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.