“Valon ääntä kuuntelen” -konsertti Kauhavan seurakuntakodilla

Julkaistu:

Aihe:

PERINTEINEN SyysSOI-konsertti järjestetään jo kymmenennen kerran Kauhavan seurakuntakodilla.

Sunnuntaina 11. lokakuuta kello 15 alkavan, ”Valon ääntä kuuntelen” -nimisen konsertin solisteina ovat sellisti Ulla Lampela ja pianisti Eeva Similä-Suokas sekä laulajana Terttu Iso-Oja. Musiikissa huomioidaan Beethovenin juhlavuosi, ja lisäksi kuullaan muun muassa Sonnisen sovituksia Siionin virsistä ja vanhoja amerikkalaisia kansansävelmiä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kahvitus kello 14.30 alkaen. Tilaisuudessa huomioidaan turvavälit. Tapahtuman järjestää Kauhavan Musiikin Ystävät ry ja seurakunta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.