Maaseudun liikennepäivä kehittää sujuvaa arkea verkossa

–Auto on tulevaisuudessakin maaseudun tärkein kulkuväline, mutta miten automatkoja voisi yhdistellä helposti ja yhteisöllisesti? kysyy Heli Siirilä Vaasan yliopiston MaasDigiboksi-hankkeesta.

Tätä pohditaan lauantaiaamupäivällä 3.10. järjestettävässä maaseudun liikennepäivässä. Zoom-virtuaalityötilassa järjestettävä maksuton tilaisuus on tarkoitettu maaseudun pk-yrityksille, kyläyhdistyksille, urheiluseuroille ja muille yhdistyksille sekä maaseudun asukkaille ja kunnille.

–Arjen sujuvuus, yritysten sekä palveluiden saavutettavuus, rahan säästö, kuljetusyritysten liiketoiminnan kannattavuus ja vähähiilisyys, listaa Siirilä tavoitteita.

Maaseudun liikennepäivässä tarkastellaan inspiroivasti ja konkreettisesti, millaista liikenne maaseudulla on tänään ja miten sitä voisi muuttaa kestävämmäksi matka kerrallaan.

Ohjelman avaa aamuyhdeksältä Tomas Luoma Kaustisen seutukunnan Kyytiin2-hankkeesta. Heli Siirilän puheenvuoron jälkeen on työpajoja ja paneelikeskustelu, johon osallistuvat Taina Alanko Keski-Pohjanmaan Eläkeliitosta, Mika Kulmala NääsMaaS-hankkeesta ja Seija Korhonen Leader Mansikasta.

Saat liikennepäivän lähetyslinkin sähköpostiisi, kun ilmoittaudut osoitteessa: https://webropol.com/s/maaseudunliikennepaiva

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Maaseutuverkoston Älykkäät kylät -teemaryhmä, MTK ja liikennehankkeet sekä maakunnalliset kyläyhdistykset Etelä-Pohjanmaalta, Keski-Pohjanmaalta ja Pohjois-Pohjanmaalta

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.