Vimpelin lukiolle hopeaa koululiikuntaliiton mestaruuskisoista

Juho-Joel Mäenpää heitti kiekkoa ennätyksellään koululiikuntaliiton hopeamitalistiksi. Kuva: Esa Mäenpää

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

KOULULIIKUNTALIITON valtakunnalliset mestaruuskilpailut järjestettiin viime viikonloppuna Lahden yleisurheilustadionilla. Vimpelin lukiosta oli kilpailemassa kohta 17-vuotias kiekonheittäjä Juho-Joel Mäenpää.

Mainos

Mäenpää kilpaili kiekossa M19-sarjassa, virallisemmin lukion A-sarjassa. Painavammasta heittovälineestä ja nuoresta iästään huolimatta hän heitti hienosti hopeamitalistiksi uudella ennätyksellään 44,69.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.