Lauantaina yksi uusi koronatartunta Etelä-Pohjanmaalla — Seinäjoella elokuvissa käyneitä on voinut altistua

ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirin alueella todettiin lauantaina (19. syyskuuta) uusi koronavirustartunta. Tartunnan lähde on maakunnan ulkopuolella. Sairastunut on eristyksissä. Jäljitystyö on tehty ja lähialtistuneet on asetettu karanteeniin.

Torstaina 17.9. seinäjokisessa elokuvateatteri Bio Rexissä, kello 19.50 alkaneessa After We Collided -elokuvanäytöksessä on saattanut tapahtua tapaukseen liittyviä koronavirukselle altistumisia. Katsojia pyydetään seuraamaan vointiaan mahdollisten koronavirukseen liittyvien oireiden varalta ja ottamaan niiden ilmaantuessa yhteyttä omaan terveyskeskukseen tai Päivystysapuun 116117.

Tartuntojen kokonaismäärä Etelä-Pohjanmaalla on 68. Sairaalahoidossa on muutama koronaviruspotilas.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 24452. Eilen tutkittiin 234 näytettä.
 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.