Hämärät kaupat valaisivat Evijärven keskustan 18. kerran

Satu Lappinen, Monica Hanka ja Anne Lampakka jumppasivat alkuillasta musiikin tahtiin jaloissaan jousitetut kangoo jumps -kengät. Kangoo Night -ohjelmanumeroa veti Tiia Viiperi. Kuvat: Henri Ruuska
Evijärven keskustassa järjestettiin perjantaina hämärät kaupat jo 18. kerran. Myynnissä oli leipomotuotteita, käsitöitä ja lakua. Lapsille oli tarjolla poniratsastusta ja Tiia Viiperi veti Kangoo Nightin eli jumppaa menevän musiikin tahtiin kengurukengillä. Markkinatunnelman lisäksi osa kylän liikkeistä oli auki iltamyöhään.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.