Kortesjärveläissuunnistaja Antton Sankelolle SM-pronssia

Kortesjärveläislähtöinen Antton Sankelo otti SM-pronssia suunnistuksessa.

SUUNNISTUKSEN SM-pitkämatka kilpailtiin viikonloppuna karsintoineen ja finaaleineen Satakunnan Siikaisissa.

Kortesjärveläinen, Lapuan Virkiää edustava Antton Sankelo nousi 20-vuotiaiden sarjassa mitalikolmikkoon SM-pronssille. Kultaa otti odotetusti Tampereen Pyrinnön Mikko Eerola ja hopealle sijoittui Oskari Silvennoinen joensuulaisesta Kalevan Rastista. Kaikki mitalistit suorittavat tällä hetkellä asevelvollisuuttaan Santahaminan urheilukoulussa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.