Korona-altistus jääkiekko-ottelussa Seinäjoella lauantaina — ottelussa käyneitä kehotetaan tarkkailemaan oireitaan

Julkaistu:

Aihe:

LAUANTAINA 5. syyskuuta on tapahtunut koronavirukselle altistumisia S-Kiekon ja Jyp Akatemian välisessä alle 18-vuotiaiden Mestiksen alkusarjan jääkiekko-ottelussa Seinäjoella.

Kyseinen ottelu pelattiin Jouppilanvuoren jäähallilla eli Energia Areenalla kello 14.30–16.30. Katsomossa oli noin 65 henkilöä.  

Yhdellä tapahtumaan osallistuneella henkilöllä on todettu koronatartunta. Tartunnan saanut ei asu Etelä-Pohjanmaalla. Myös tartunnan lähde on maakunnan ulkopuolelta. Sairastunut on eristyksessä. Lähialtistuneet on kartoitettu ja heidät on asetettu karanteeniin.

Ottelussa olleita kehotetaan tarkkailemaan oireitaan kahden viikon ajan (14 vrk) ja soittamaan omaan terveyskeskukseen tai Päivystysapuun 116 117, mikäli ilmaantuu koronavirustulehdukseen (COVID-19) sopivia oireita kuten kuumetta, yskää, kurkkukipua, hengenahdistusta, lihaskipuja, väsymystä, nuhaa, pahoinvointia ja ripulia. Oireet ovat useimmiten samanlaisia kuin muissakin hengitystietulehduksissa. Mikäli käytössäsi on Koronavilkku, voit saada sen kautta ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta toimintaohjeineen.

S-Kiekon osalta tiedotuksesta vastaa seuratyöntekijä Jukka Hakala, jukka.hakala@s-kiekko.com, puh. 050 571 8053.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.