Lakeaharjulla kävi lyhtyvoro

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Liekö pimentyvät illat houkutelleet Serpentiinitielle valovarkaita. Perjantaina useat asukkaat ja mökkiläiset huomasivat, että lyhtyjä, valokennovalaisimia ja koriste-esineitä oli kadonnut illan tai yön aikana.

–Meiltä vietiin keittiön ikkunan alta kookas lyhty. Kun aloin jutella asiasta naapureiden kanssa, huomasivat hekin monenlaista hävinneen. Yhdessä pihassa näkyi auton jäljet, kertoi Pirkko Nuolikoski.

Hän arveli, että paikkoja on käyty katsomassa ennalta, mutta koska tiellä liikkuu väkeä laavulle ja näkötornille, kulkijoihin ei tule kiinnitettyä niin huomiota. –Näköjään saisi olla valvontakamerat.

Varkaudet eivät tulleet Lakiksen asukkaille vastaan ensimmäistä kertaa, vaan viime talvenakin katosi tavaraa.

–Yksi asukas menetti seitsemän patsasta, joista osa on arvokkaita. Hän toivoo saavansa ne takaisin. Asia on viety poliisin tietoon ja sitä tutkitaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.