Hautamäki taistelee mestaruudesta

Mika Juntunen ja Ville Hautamäki ajoivat Kouvolan SM-rallin SM2-luokassa hopealle. Kuva: Jussi Laitila

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Nautin ajaa kovavauhtisia ja hyväpintaisia erikoiskokeita. Kuurottainen sade teki kelistä raskaan ja auton meno tuntui nuhaiselta, Hautamäki kuvaili kisapäiväänsä. Hän jäi neljällä ensimmäisellä erikoiskokeella Kinnuselle 16 sekuntia.

–Meillä oli etujarrujen kanssa murheita. Ei vaan voinut ajaa tasapainoisesti. Uudet jarrupalat paransivat tilannetta, mutta yksi pohja-aikakaan ei auttanut saamaan eroa kiinni kuin sekunnin, Mitsubishi Lanceriin luottava alajärveläinen totesi.

VOITTO ratkeaa Pohjanmaa-rallissa. Sarjan finaali ajetaan 25.–26. syyskuuta. Pelin luonne on varsin yksinkertainen.

–Vaikka olemme pistejohdossa, niin sääntöjen mukaan huonoin osakilpailu otetaan pois, joten olemme toisena Jaro Kinnusen jälkeen. Karkeasti laskettuna Pohjanmaa-rallissa edellä oleva on mestari. Mutta kuten tiedetään, että ei kannata liikaa laskea etukäteen, sillä luokassa on muitakin kuljettajia, jotka ajavat kärkisijoista. Tehdään hyvä valmistautuminen kauden päätökseen, Hautamäki miettii.

Kouvolan tulokset SM2:

1. Jaro Kinnunen. 2.Ville Hautamäki +17,9. 3.Riku Tahko +1.04,6. 4.Jussi Lindberg +1.20,2. 5.Arttu Lähdeniemi +2.01,3.

SM2 luokan pistetilanne Kouvolan jälkeen: 1. Hautamäki 67. 2 Kinnunen 65. 3 Jussi Lindberg 64.

Vesa Rauhala

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.