Korona pudotti Sivuluisurockin kävijämäärää ja aiheutti lisäkustannuksia — tapahtuma teki hieman tappiota

Leewings esiintyi illan puolivälissä. Festarialueelle valui lisää yleisöä tasaiseen tahtiin, mutta tapahtuman kävijämäärä jäi silti toivotusta.

Julkaistu:

Aihe:

LAUANTAINA toistamiseen järjestetyn Sivuluisurockin kävijämäärä jäi hieman alle tuhanteen. Koronan vaikutukset näkyivät niin ennakkolipunmyynnissä kuin portilta myytävien lippujen määrässä, kertoo tapahtuman tuottaja Jaakko Erkinheimo.

–Tämän vuoden Sivuluisurock aiheutti hieman tappiota arvioitua vähemmän kävijämäärän sekä erityisesti koronasta kertyneiden lisäkustannusten takia. 

Järjestelyiden puolesta festivaali onnistui Erkinheimon mielestä hyvin.

–Alueesta tuli viihtyisä ja pöydät ja tuolitkin istuivat hyvin erityisesti puistoalueelle. Tapahtuman aikana mitään ongelmia ei ilmennyt ja kaikki toimi sujuvasti. Yleisössä tunnelma oli korkealla.

Mainos

Hän kertoo, että ainakin järjestäjät pitivät kiinni kaikista THL:n ja Avin koronaturvatoimista. Sen lisäksi yleisölle oli jaossa kasvomaskeja sisääntuloportilla.

PÄÄESIINTYJÄKSI hankittu Stratovarius joutui perumaan esiintymisensä koronan aiheuttamien matkustusrajoitusten takia vain kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Erkinheimo kertoo osanneensa aavistaa, että näin saattaa käydä. Stratovariuksen tilalle saatiin suosittu kotimainen metallibändi Battle Beast.

–Tapahtumatuotannossa ei koskaan voi jäädä tuleen makaamaan, vaan ongelmat täytyy aina ratkaista mahdollisimman nopeasti. Onneksi onnistuimme löytämään erittäin hyvän korvaajan päivän varoajalla. Sellainen ei ole mitenkään itsestäänselvyys — varsinkin, kun tapahtuma oli jo niin lähellä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.