Kuvia Kortesjärven markkinaviikonlopulta ja toisen kerran järjestetystä Sivuluisurockista

Kokoomuksen Paula Risikko harmitteli markkinoilla synkkiä talousuutisia, kuten Kaipolan paperitehtaan lopettamista ja koko maan kurjaa taloustilannetta. Hän totesi myös, ettei koronan jälkeistä aikaa välttämättä tule, vaan sen kanssa on opittava elämään. Samalla hän kuitenkin otti kantaa turpeen ja turkistarhauksen puolesta.
Kortesjärven keskustassa pidettiin koronan toisen aallon uhasta huolimatta perinteiset markkinat kohtuullisen normaaleissa merkeissä. Illalla puolestaan pidettiin jo toisen kerran Sivuluisurock-tapahtuma, joka siirtyi tänä vuonna kadun toiselle puolelle kirjaston viereen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.