Sunnuntaina yksi uusi koronatapaus

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirissä todettiin myöhään sunnuntaina 23.8. yksi uusi koronavirustartunta. Tartunnan saanut on eristyksissä ja altistuneiden jäljitystyö on meneillään. Tartunnan lähde on ulkomailta.

Sairaalahoidossa ei ole koronapotilaita.

Mainos

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 15 000. Eilen tutkittiin 645 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.