Sunnuntaina yksi uusi koronatapaus

ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirissä todettiin myöhään sunnuntaina 23.8. yksi uusi koronavirustartunta. Tartunnan saanut on eristyksissä ja altistuneiden jäljitystyö on meneillään. Tartunnan lähde on ulkomailta.

Sairaalahoidossa ei ole koronapotilaita.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 15 000. Eilen tutkittiin 645 näytettä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.