Veto jätti Koplan kiikaritehoille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELIN Saarikentällä pelattiin sunnuntai-iltana Superpesiksen runkosarjan kärkipään joukkueiden välinen otatus, kun Veto sai vieraakseen Pohjanmaan lakeuksille vaarallisista pomppulyönneistään tunnetun Kouvolan Pallonlyöjät. Ottelusta ennakoitiin juoksurikasta kovalyöntisten joukkueiden kohdatessa tuulisissa olosuhteissa.

Molemmat joukkueet pelasivat hyvin kurinalaista ulkopeliä ja tämän vuoksi juoksumäärät jäivät sunnuntai-illan kamppailussa hyvinkin maltillisiksi. Illan parhaasta osapuolesta ei kuitenkaan jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä. Pelin loppulukemaksi kirjautui Vedon 2–0 voitto (4–0, 3–0).

Kouvolan Pallonlyöjien Iiro Nokkala totesi sisäpelien onnistumisten puuttumisen vaivanneen kouvolalaisten iltaa.

–Kolmostilanteet menivät meille viisi ja kaverille kaksikymmentäkaksi. Silloin on vaikea voittaa, Nokkala tiivistää.

–Oltiin tosi vaisuja sisällä, siellä hävittiin sata-nolla. Ei saatu onnistumisia peräkkäin ja siitä kautta happea pelillemme, Pallonlyöjien kakkospelinjohtaja Saku Kapanen totesi joukkueen päivän suorituksesta.

ENERGISESTI ottelussa pelannut Vedon ykköspalkittu Olli Heikkala arvioi Vimpelin pelanneen ottelussa kesän parhaan pelinsä. Heikkala oli levännyt muutaman pelin ja kertoi olleensa tuoreilla jaloilla liikkeellä kentällä.

Mainos

–Ulkona tehtiin palopaikoista palot. Saatiin esiin sitä meidän parasta potentiaaliamme, Heikkala kommentoi.

Vedon pelinjohtaja Markku Hylkilä kehui joukkueen suorittamista ulkopelissä. Hänen mukaansa Veto vaikutti olevan laadukkaasti pelannutta vastustajaansa vastaan tilanteessa kuin tilanteessa askeleen edellä.

–He löivät hyvin, mutta olimme vielä etevämpiä.  Sisäpelin onnistumiset jäivät vähän kotiutuksista uupumaan, mutta täytyy muistaa, että vastassa oli huippujoukkue, joka kykenee hyvään takatilannepelaamiseen, Hylkilä analysoi.

VIMPELILÄISTEN katseet ovat siirtyneet vahvasti muutaman viikon päästä alkavaan Superpesiksen pudotuspelivaiheeseen.

–Kahden viikon päästä tavoitteena on olla huippukunto edessä. Perjantaina pelaamme seuraavan pelimme, joten nyt saamme muutaman päivän ansaitusti levätä. Viritellään ja varmasti pystytään sisäpelissä saamaan vielä tehoja lisää, Hylkilä sanoo.

Tuloksen jälkeen Veto siirtyi runkosarjan kolmannelle paikalle pisteen Kouvolan edelle. Sarjan kärjessä jatkaa Joensuun Maila. Perjantaina Saarikentällä pelattavassa ottelussa Vimpeliin saapuu pelaamaan nälkäisesti paikasta kahdeksan parhaan joukkoon kamppaileva Koskenkorvan Urheilijat. Ottelu on runkosarjan viimeinen kotiottelu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.