Nappulakengät kiisivät vauhdikkaasti

Evijärvellä pelattiin nuorten jalkapalloturnaus elokuun puolivälissä. Evijärven Urheilijoiden P8-joukkue pelasi turnauksessa kaksi ottelua.

EVIJÄRVEN urheilukentällä pelattiin lauantaina 15. elokuuta P8-jalkapallojunioriturnaus. Turnauksessa pelasivat Evijärven Urheilijat, Gamlakarleby BK rödd, Gamlakarleby BK vitt ja Lohtajan Veikot. Otteluiden voitot menivät tällä kertaa kokkolalaisille joukkueille.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.