Ankkurit hakee paluuta Superiin

Toni Nevantakanen ja Santeri Särkinen ovat valmiina Haminan kaatoon. –Toivottavasti olisi paljon porukkaa ja meininkiä katsomossa, niin Haminassa kuin täälläkin!

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ALAJÄRVEN Ankkureiden paluu Superpesikseen on mahdollinen jo tänä vuonna. Runkosarjan kolmanneksi sijoittuneen joukkueen jatkopelisarja käynnistyy sunnuntaina 30. elokuuta vierasottelulla Haminan Palloilijoita vastaan. Kolmella voitolla pääsee pelaamaan noususta Superiin. Alajärvellä pelataan keskiviikkona 2. syyskuuta kello 17 ja Haminassa lauantaina 5. syyskuuta. Tarvittaessa pelataan vielä Alajärvellä 6.9. ja Haminassa 9.9. Toisessa otteluparissa kohtaavat Oulun Lippo ja Puijon Pesis.

Kauden aikana Ankkurit voitti Haminan kotonaan 2–0 ja hävisi vierasottelun 1–0.

–Hamina on voitettavissa. Pienet asiat tulevat ratkaisemaan voiton, pelinjohtaja Santeri Särkinen ennusti.

Ankkureiden pesäpallotyöryhmän puheenjohtaja Tapio Kantokoski totesi, että Ankkurit kuuluu Superiin.

–Jos nousu ei tänä vuonna onnistu, meillä on siihen kahden vuoden strategia.

Osana strategiaa Ankkurit julkaisi pelinjohdon sopimukset ensi kaudelle poikkeuksellisesti jo ennen pudotuspelien käynnistymistä. Pelinjohdossa jatkavat Santeri Särkinen ja Toni Nevantakanen. Pelaajien osalta noin kymmenellä on jo jatkosopimus allekirjoitettuna.

KANTOKOSKI ja Ankkurit luottavat pelinjohtokaksikkoon ja joukkueeseen. –Joukkue kehittyy ja parantaa koko ajan. Keskikesällä oli pieni notkahdus, sattui loukkaantumisia ja muuta. Nyt kaikki on kunnossa, ja olemme luottavaisin mielin jatkon suhteen.

Ankkureiden joukkue on nuori. Iso osa pelaajista on mukana myös B-poikien Superpesisjoukkueessa, ja pelannut yhdessä 5-vuotiaista asti. Joukkueen henki on hyvä. Särkinen tunsi joukkueen ja uskoi siihen, eikä tähänastinen suoritus ole yllättänyt häntä.

–Potentiaalia on saatu irti, ja vielä on aikaa saada lisää irti. Olen tyytyväinen kaikkeen joukkueen tekemisessä; iso kuva on kunnossa, he ovat urheilullisia ja fiksuja tyyppejä. Runkopelaajat ovat olleet kauden aikana odotetun vahvoja ja B-pojat ottaneet isoja askeleita eteenpäin. Ja ensi vuonna pelaajat ovat vuoden vanhempia sekä kokeneempia, vahvempia henkisesti ja fyysisesti.

–Yleisö on ottanut joukkueen omakseen jopa odotettua paremmin, Kantokoski totesi.

Väkeä on käynyt otteluissa hyvin verrattuna useisiin Superpesis-joukkueisiin, ja saman verran kuin viime kesänä, kun Ankkurit vielä pelasi Superia.

–Joukkueen taloudellinen tilanne on kohentunut ja velvoitteista on pystytty suoriutumaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.