Kaksi uutta koronatartuntaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirissä on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartunnan lähteet ovat todennäköisesti peräisin maakunnan ulkopuolelta. Altistuneet on jäljitetty ja eristämis- ja karanteenitoimenpiteet on toteutettu. Sairaalahoidossa ei ole koronapotilaita. Tartuntojen kokonaismäärä on tällä hetkellä 53.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 13 130. Eilen on tutkittu 556 näytettä. Luvussa on mukana sekä sairaanhoitopiirin mikrobiologian laboratoriossa että ulkopuolisissa laboratorioissa tutkitut näytteet.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.