Järven säännöstely jäi pöydälle, kunnanjohtajan haku auki

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN säännöstelyn muutos tulee uudelleen valtuuston käsiteltäväksi. Sitä ovat vaatineet paitsi useat kuntalaiset, mökkiläiset ja muut järven käyttäjät, myös joukko valtuutettuja.

On kuitenkin epäselvää, koska asia ehtii valtuustoon asti. Viime viikolla kokoontuneen kunnanhallituksen oli tarkoitus kutsua Evijärven säännöstelyn suunnittelutyöryhmä kiireellisesti kokoon valmistelemaan asiaa, mutta tämä päätös jäi kunnanhallituksessa pöydälle. Syynä oli, että kunnanhallituksessa istuu monia henkilöitä, jotka ovat esteellisiä käsittelemään asiaa, ja sen takia kunnanhallitus ei ollut asiassa päätösvaltainen.

KUNNANHALLITUS päätti myös esimerkiksi, että Evijärven kunta liittyy perustettavaan kantatie 86/63:n aluekehitysyhdistykseen.

Uusi yhdistys voi esimerkiksi yrittää vaikuttaa parannushankkeisiin, joita kantatie tarvitsee. Evijärvellä sellainen on ainakin kapean ja mutkaisen Ina–Kaustinen-välin parantaminen.

SILLANKORVAN leirintäalueen vuokrasopimusta jatkettiin nykyisen omistajan, KPH Servicen, kanssa toistaiseksi. Se on vuokrannut aluetta vuodesta 2016.

KUNNANJOHTAJA Teemu Kejoselle myönnettiin virallisesti ero 1. marraskuuta alkaen. Kunnanjohtajan virkaan otetaan hakijoita 3. syyskuuta asti. Deadlinen jälkeisessä seuraavassa kunnanhallituksen kokouksessa päätetään, ketkä hakijat kutsutaan haastatteluun.

Kokouksessa järjesteltiin myös uudelleen muita luottamustehtäviä, joista kunnanvaltuutettuna, kunnanhallituksen jäsenenä ja useissa muissa tehtävissä toiminut Jorma Tolonen on pyytänyt eroa. Hänkin muuttaa pois paikkakunnalta.

Kunnanvaltuustoon hänen tilalleen valitaan Anssi Saari, jos kunnanvaltuusto hyväksyy hallituksen ehdotuksen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.