Järviseudun Golfseuran kentällä järjestettiin kahdet kilpailut

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

KIVITIPUN golfradalla pelattiin viikonloppuna kaksi kilpailua. Perjantaina luvassa oli Kivitippu Pro Am sekä lauantaina ja sunnuntaina Kivitippu Pro Invitational. Kilpailijoita oli perjantaisessa kilpailussa 120 osallistujaa, jälkimmäiseen tapahtumaan osallistui 40 urheilijaa. Pro am kilpailu järjestettiin Järviseudun Golfin toimesta jo kahdettakymmenettä kertaa.

Järviseudun golfin toiminnanjohtaja Keijo Keskinen avaa tarkemmin kilpailujen yhteydessä käytettävien kirjainyhdistelmien tarkoitusperiä.

–Pro amissa kilpailevat amatöörit ja ammattilaiset yhdessä. Invitational kilpailussa kilpailevat vain ammattilaiset. Kilpailun tulot menevät aloittelevien ammattilaisten uralle lähtemisen tukemiseen, Keskinen kertoo.

Keskinen arvioi Järviseudun Golfseuran kentän viheliäisimmän välin sijaitsevaan suoraan Golfkerhon tilojen vieressä.

–Monelle tämä väylä numero kymmenen on haasteellinen. Terassin vieressä lyödään veden yli saareen. Aina kun on vettä ympärillä minne lyöt, niin tulee hieman turhaa puristusta mailasta, Järviseudun golfin toiminnanjohtaja Keijo Keskinen esittelee väliä.

JÄRVISEUDUN golfseura vietti 30-vuotisjuhlaansa lauantaina. Keskinen näkee seuran tulevaisuuden näyttävän hyvältä. Arvio perustuu siihen, että seura on löytänyt toimintaansa mukaan jäseniä useamman kunnan alueelta.

–Tämä on Järviseudun Golf, joten kyseessä ei ole mikään pelkkä Lappajärven oma juttu, vaan jäseniä on monilta eri puolilta Järviseutua, Keskinen sanoo.

Viikonlopun kilpailut ovat Keskisen mukaan sujuneet suhteellisen hyvin. Sää on aina yksi jännityselementti ulkoharrastuksen parissa toimittaessa.

–Viikonlopulle lupasi viikko sitten sadetta kuin aisaa, mutta mukavat kelit ovat kuitenkin olleet. Kenttä saanut positiivista palautetta. Kilpailuorganisaatiolla tilanne on ollut vanhan sananlaskun mukainen eli kun kukaan ei huomaa organisaatiota, niin tietää, että se toimii, Keskinen toteaa.

GOLFKILPAILUISSA tapahtuman ennakkosuosikkeja on Keskisen sanoin aina hyvin vaikea määrittää etukäteen. Tulokset voivat ailahdella päivän vireen mukaan hyvinkin suuresti.

–Ehkä ensimmäisen päivän jälkeen voi kuitenkin jo jotain arvailuja tehdä ja hieman laittaa asiasta vedonlyöntiä pystyyn, Keskinen kertoo.

Lajista kiinnostuneita Keskinen suosittelee hakeutumaan ja ilmoittautumaan green card -kurssille.

–Kurssin aikana käydään golfin perusasiat läpi. Meillä on ollut tänä vuonna hyvin matalankynnyksen kursseja, joten niihin rohkeasti vain mukaan, Keskinen ilmoittaa.

Pro Invitational kilpailun voitti Pickala Golf clubia edustava Roope Kakko tuloksella kolmetoista alle parin. Pro Am kilpailussa kärkipaikan ottivat Granberg, Janne Kaske ja Tuomas Salminen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.