Kirkkoherra haastaa kaupunginjohtajan viisinotteluun

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ALAJÄRVELLÄ on keskiviikkona 26. elokuuta ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua, kun kirkkoherra Ari Auranen haastaa kaupunginjohtaja Vesa Koivusen viisinotteluun.

Lajit eivät kuitenkaan ole aivan samat kuin perinteisessä viisinottelussa, vaan ne on suunniteltu paremmin koitoksen luonteeseen sopiviksi. Ensin pelataan pesäpalloa. Toisena lajina on keihäänheitto oikealla keihäällä mutta heikommalla kädellä. Sitä seuraa pituushyppy paikoiltaan. Neljäs ja viides laji on kiekonheitto ja kuulantyöntö, jotka niin ikään suoritetaan heikommalla kädellä.

Mainos

Tapahtuma alkaa yleisurheilukentällä kello 15.

Kilpailun selostaa Lasse Mansikka-aho. Toimitsijoina ovat nuorisotyönohjaajat Kristiina Edobor ja Panu Malkasilta. Musiikista vastaa Tiemestarin Pojat. Tapahtuma päättyy Alajärven seurakunnan järjestämään kahvitukseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.