Veto jatkaa voittojen tiellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

SAARIKENTÄLLÄ Vimpelissä päästiin näkemään perjantaina jälleen viihdyttävä Superpesisottelu, kun Vimpelin Veto kohtasi Siilinjärven Pesiksen. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Siilinjärvellä päättyi savolaisten voittoon. Pelistä muodostui Vedon ja SiiPen välillä tasainen vääntö tälläkin kertaa.

–Oli varmasti viihdyttävää perjantai-illan huumaa. Tilanteet vaihtelivat runsaasti pelin sisällä, Siilinjärven pesiksen pelinjohtaja Perttu Westersund totesi ottelun jälkeen.

Värikkään kamppailun ensimmäisen jakson Siilinjärvi vei nimiinsä yhden juoksun turvin. Jakson aikana Vimpelillä oli kentällä vaikeuksia niin sisä- kuin myös ulkovuoroissakin. Vedon pelinjohtaja Markku Hylkilä analysoi kotijoukkueen suorittamisen olleen epävarmaa läpi koko ensimmäisen jakson.

–Tuntui että ulkopeli oli hapuilevaa, jopa arkaa. Sisällä pienet laittomia ja kovat laittomia. Ei oikein ollut laatua pelissä, Hylkilä kommentoi.

TOISELLA jaksolla Veto onnistui tekemään peliinsä tarvittavat muutokset. Vimpeli vei jakson räväkän alun kautta nimiinsä luvuin 11–7.

–Tuli joukkueena peliin rytmin muutos ja silloin pelaaminen saatiin taas hyväksi, Hylkilä sanoo.

Supervuorossa joukkueiden välille eroja ei kyetty saamaan aikaiseksi, joten pelissä siirryttiin kotiutuskilpailuun. Siinä Veto oli vastustajaansa juoksun verran vahvempi, vaikka siilinjärveläiset laittoivatkin vetolaiset tiukoille lyödessään kolme juoksua kotiutuskilpailun alkuun.

–Jatkopalloilta saatiin kuitenkin lopulta voitto, mikä oli hyvä suoritus kolmen juoksun takaa. Ennen kaikkea lämmittää se, että pystyttiin joukkueena tekemään iso tasonnosto pelin sisällä, Hylkilä tiivistää ottelun vaiheet.

OTTELUN loppulukemiksi sinetöityivät 2–1 s (2–3, 11–7, 0–0, 4–3). Lehdistötilaisuudessa Juho Heikkala oli Hylkilän kanssa ottelun tapahtumista samoilla linjoilla. Hän arvioi omasta päivän suorituksestaan löytyvän sekä hyvää että myös kehitettävää.

–Sisällä pystyin tänään pelata, mutta ulkona oli hieman vaikeampaa, Heikkala kertoo.

Seuraavan kotiottelunsa Vimpelin Veto pelaa sunnuntaina 16. elokuuta. Silloin luvassa on paikalliskamppailu pohjalaisseurojen välillä, kun Saarikentälle vetolaisten virettä saapuu mittaamaan Seinäjoen JymyJussit.

JymyJussit majailevat tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena seitsemän pisteen päässä Vimpelistä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Vimpelin sijaitsee sarjataulukossa neljäntenä. Runkosarjaa johtaa Sotkamon Jymy kolmellakymmenellä kuudella pisteellään.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.