Kortesjärven perjantai-illassa tasatulokseen

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN urheilukentällä pelattiin perjantaina seitsemäs heinäkuuta jalkapallon Miesten Kutosta, kun vastakkain asettuivat KJV/Kanu ja Kurikan ryhti. Ottelu pelattiin kesäisessä säässä ja päättyi lopulta tasatulokseen 3–3 (2–2).

Peli sai vauhdikkaan alun kun kurikkalaiset siirtyivät maalin karkumatkalle viiden minuutin kohdalla puolustuspään epäonnisen pääpallon kautta. Tähän kotijoukkue pystyi vastaamaan nopeilla hyökkäyksillä ja siirtyikin hetkellisesti pelissä johtoasemaan Jesse Pirin ja Antti Hakalan maaleilla. Punamusta vierasjoukkue tasoitti kuitenkin ottelun hieman ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä.

TOISELLA puoliajalla vierasjoukkue painosti vahvasti, mutta kotijoukkue kykeni puolustamalla ja hyvän maalivahtipelin sävyttämänä estämään Ryhdin johtomaalin syntymisen. 72 minuutin kohdalla KJV/Kanu sai kuin varkain kulmapotkun, jonka jälkitilanteesta Niko Erkinheimo viimeisteli maalinedustakahakan sävyttämänä KJV/Kanulle 3–2 johtomaalin.

–Siinä sain puskun maalivahtia päin ja hän sylki torjuntansa. Pihlajamäen Rami sai hieman jalkaa väliin ja sain riparista tuikata sisään, Erkinheimo tarkentaa maalin yksityiskohtia.

Tämän jälkeen Ryhti onnistui tasoittamaan ottelun viisi minuuttia ennen pelin päättymistä. Erkinheimo sanoo pelin viimeisten minuuttien olleen fyysisesti melko raskaita.

–Vähän oli jalka heikko, olisi paremmin pitänyt jaksaa juosta varsinkin pelin viimeisillä minuuteilla. Ehkä sillä voittokin olisi pystytty turvaamaan, Erkinheimo toteaa.

JOUKKUEEN kokonaissuoritusta Erkinheimo piti kohtuullisena. Parannettavaa jäi seuraavia Kutosen pelejä ajatellen.

–Omista oli vaikeuksia päästä pois, kun vastustaja prässäsi jatkuvasti ja korkealta. Mielestäni pystyttiin kuitenkin joukkueena puolustamaan hyvin läpi ottelun, Erkinheimo kommentoi.

Ottelusta seuraavalla viikolla tiedossa on joukkueiden välillä uusi kohtaaminen, kun KJV/Kanu matkaa vieraspeliin Kurikkaan. Erkinheimo myöntää tasapelin jättäneen hieman jotain hampaankoloon.

–Kyllä seuraavassa pelissä on sitä niin sanottua revanssin makua, Erkinheimo päättää.

Ottelutuloksen jälkeen KJV/Kanu ja Kurikka jatkoivat sarjataulukossa tasapisteissä kohti tiistaina pelattavaa ottelua. Seuraavan kerran Kortesjärven keskuskentällä pelataan elokuun 21. päivä, jolloin luvassa on kamppailu KJV/Kanun ja Alavuden Peli-Veikkojen välillä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.