Ylioppilaiden lahjakeräykset elokuussa

JÄRVISEUDUN lukioiden eli Alajärven, Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin lukioiden keväällä 2020 valmistuneiden yo-juhlat järjestetään näillä näkymin lauantaina 29. elokuuta.

Ylioppilaita voi muistaa Alajärvellä Info-kirjakaupassa, Evijärvellä kukkakauppa Kyyhkysessä, Lappajärvellä Alasen kukkakaupassa ja Vimpelissä Kukkasalonki Kastanjassa. Kortesjärven ylioppilaiden keräyslistat löytyvät Niemen kukkakaupasta Kortesjärvellä ja Kauhavalla.

Ylioppilaiden nimet ovat luettavissa koulujen nettisivuilla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.