Urheilukentällä miteltiin pikajuoksumatkoilla

urheilukentalla_miteltiin_pikajuoksumatkoilla_1.jpg
urheilukentalla_miteltiin_pikajuoksumatkoilla_1.jpg
Evijärven Urheilijat järjestivät keskiviikkokisat Evijärven urheilukentällä. Lajina kilpailussa olivat pikajuoksumatkat.

EVIJÄRVEN Urheilijoiden yleisurheilujaosto järjesti nappulakilpailut keskiviikkona 22. heinäkuuta Evijärven urheilukentällä. Tapahtumassa lajina oli pikajuoksumatkat, joka tarkoitti nuorimmilla osallistujilla radan pituutena 40 metriä ja vanhemmilla 300 metriä. Kilpailun palkinnot sponsoroivat POP-pankki sekä S-market.

Perinteiset keskiviikkokisat käytiin pilvisessä sadetta enteilevässä säässä. Kilpailijoita radoilla nähtiin yhteensä viisikymmentäkuusi kappaletta. Vauhdikkaimmin 40 metriä taittui Eino Saarijärveltä ja Joanna Pahkakankaalta. Molemmat juoksijat kellottivat ajaksi kyseiselle matkalle 10,1 sekuntia.

11-vuotiaiden poikien sarjan voittajaksi 300 metrillä selviytyi Evijärven Urheilijoiden paita päällä viilettänyt Elias Kujala. Kujala pysäytti kellon maalissa aikaan minuutti ja kolme sekuntia.

SUORITUKSEN jälkeen Kujala kertoi juoksun kulkeneen hyvin. Tunnelma mitali kaulassa ja jäätelö kädessä on hyvä. Vauhdinjako ei ollut päivän alkuperäisten ajatuksien mukainen, mutta urheilija oli joka tapauksessa tyytyväinen suorituksella saavutettuun kärkipaikkaan.

–Alussa täytyi pitää jonkin verran vauhtia, vaikka se ei suunnitelmissa ollut. Niin ei olisi oikein saanut tehdä. Onneksi kunto riitti loppuun asti, Kujala kommentoi.

Kujalan lähimmäksi haastajaksi nousi loppuun asti Kujalan tuntumassa tasaisen hyvän juoksun tehnyt Oskari Kahari. Kahari taipui Kujalalle juoksullaan vain ja ainoastaan yhden sekunnin verran.

Kujala kertoo käyneensä kaikissa mahdollisissa Evijärven Urheilijoiden järjestämissä kilpailuissa. Seuraavan kerran kun Evijärvellä nappulakilpailut järjestetään, ei tarvitse kahta kertaa kysyä, nähdäänkö Kujala silloin viivalla.

–Mukana ollaan ehdottomasti, Kujala tiivistää lyhyesti ja ytimekkäästi.

Nappulakilpailujen tiedotettiin ennen tapahtumaa olevan viimeiset laatuaan tälle kesälle Evijärvellä. Yleisurheilujaosto kuitenkin pohtii, toteutetaanko vielä kesän tai syksyn aikana Evijärven urheilukentällä mahdollisesti heittokilpailut. Lisätietoja asiasta saa seuraamalla Evijärven Urheilijoiden yleisurheilujaoston Facebook-sivua.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.