Nuorille lupa osallistua kouluverkkokokouksiin

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN kaupunginhallitus myönsi nuorisovaltuuston kahdelle jäsenelle oikeuden osallistua puheoikeudella Kortesjärven ja Ylihärmän koulukeskusten rakennuttamistoimikuntien ja Alahärmän kouluratkaisua valmistelevan toimikunnan kokouksiin. 

Päätös tehtiin nuorisovaltuuston aloitteesta. Nuorisovaltuusto pyysi lupaa osallistua kokouksiin kaupunginhallitukselta, koska kaupungin kouluverkkoa uudistettaessa myös nuorten mielipiteet tulee ottaa huomioon. 

Mainos

Kaupunginhallitus varaa myös jatkossa nuorisovaltuustolle oikeuden nimetä edustajiaan sellaisiin kaupunginhallituksen alaisiin toimikuntiin, jotka valmistelevat lapsia ja nuoria koskevia asioita. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.