Evijärvi teki ainoana muuttovoittoa

MAALISKUUN lopun taulukot näyttävät, että Evijärven ennakkoväkiluku on 2 429. Tässä on kasvua neljä evijärveläistä verrattuna vuodenvaihteeseen, jolloin heitä oli vielä 2 425.

Evijärven väkiluku on kehittynyt aivan toiseen suuntaan alkuvuoden aikana kuin lähikuntien asukasluku, toteaa kunnanjohtaja Teemu Kejonen.

Muilla lähikunnilla väkiluku on vähentynyt alkuvuonna. Lappajärven väkiluku on 2 979 (vähenemä 17 henkilöä), Alajärven 9 544 (vähenemä 18 henkeä), Vimpelin 2 799 (vähenemä 28 henkeä) ja Kauhavan 15 681 (vähenemä 45 henkeä).

–Tulomuutto on Evijärvellä plussalla kuusi henkeä. Uskon että kuntastrategian laajamittainen toteutus ja kunnan viime vuosien panostukset mm. kouluun, koulualueeseen ja liikuntapaikkoihin näkyvät myös väkiluvussa, Kejonen sanoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.