Vatpakalla omatoimirastit viikoilla 18 ja 19

Julkaistu:

Aihe:

Maastossa on ratojen kartat ohjeistetussa paikassa ja kartan osoittamissa paikoissa rastiliput tai kiintorastipaalut. –Leimasimia ei käytetä, joten ei ole myöskään ajanottoa. Hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeiden mukaan vältetään ryhmissä olemista ja pidetään turvavälit. Noudatetaan käsihygieniaa, kun haetaan karttoja. Älä turhaan hypistele karttoja, älä myöskään palauta karttaa, ohjeistetaan omatoimirasteille tulijoita.

Omatoimirasteille pääsee tällä hetkellä Pyhävuorella, Vatpakalla ja Puskalankalliolla. Karttalinkki lähtöpaikoille löytyy Rastin kotisivulta. Lisäksi Alajärven kuntoradan maastossa on lapsille suunnatut Pokemon-rastit.

–Ne ovat aivan mainio paikka konkareillekin oppia jotakin uutta. Siellä toteutuu se, että hiljaa edeten ja maastoa tutkien löytää kohteen parhaiten ja voi tutustua siihen, vinkkaa suunnistuksen harrastaja Johanna Nelimarkka.

JÄRVISEUDUN Rasti toivoo rasteilla käyneen raportoivan käyntinsä kotisivujen kautta, jolloin yhdistykselle jää tieto siitä, kuinka monia se on saanut liikkeelle. Sieltä löytyy myös tilinumero, jonne voi maksaa vapaaehtoisen karttamaksun. Kotisivuilta löytyy myös ajankohtaista tietoa suunnistusmahdollisuuksista ja käytännöistä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.