Evijärvi sai tarvitsemansa valtionavustuksen liikuntasalia varten

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN kunta on saanut tarvitsemansa valtionavustuksen liikuntasalin laajentamista varten. Evijärvelle myönnettiin 624 000 euroa.

Liikuntasalin toteutuminen edellytti, että sitä varten saatiin 30 prosenttia eli noin 630 000 euroa valtionapua. Liikuntasalista päätettiinkin tehdä alkuperäisiä suunnitelmia suurempi osin siksi, että pienemmälle rakennukselle olisi ollut vaikeampaa saada valtionosuutta.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto myönsi avustusta Evijärven lisäksi kolmeen liikuntapaikkakohteeseen, yhteensä vajaat 2,9 miljoonaa euroa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.