PL-Filter vastaa hygieniamaskien kysyntään

Hygieniamaskeja valmistetaan PL-Filterillä sitä mukaa kun muilta töiltä on mahdollista. Kuva: Sari Vasu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Se valmistaa 13 työntekijän voimin pääasiassa ilmastointikoneiden suodattimia kotitalouksille ja teollisuuteen. Nyt sen tuotevalikoimaan kuuluvat myös hygieniamaskit, kertoo toimitusjohtaja Sari Vasu. –Niistä on kova kysyntä. Tähän mennessä olemme myyneet niitä muutamia tuhansia kappaleita, ja niitä tehdään sen mukaan, miten ehditään muilta töiltä.

Uusia rekrytointeja ei ole suunnitelmissa. –Päivässä niitä valmistuu ehkä 500–1 000 kappaletta. Ne tehdään käsityönä, joten ihan halvalla niitä ei voida myydä. Niitä myydään tällä hetkellä isompia eriä välittäjille, ei yksityisille henkilöille. Materiaalia meillä riittää kymmenien tuhansien maskien valmistamiseen.

Mainos

Hygieniamaski on kertakäyttöinen kasvosuoja. Se valmistetaan hengittävästä, synteettisestä materiaalista, joka suodattaa pienhiukkasista noin kolmasosan ja näkyvästä pölystä yli puolet. –Tuotteella ei ole virallista luokitusta, eikä sitä käytetä terveydenhuollossa, mutta se pysäyttää pisarat, joten sitä voi käyttää kanssaihmisten suojaamiseen.

* juttua muokattu 17.4. klo 9.58. Kuva vaihdettu todellisesta maskien valmistustilanteesta otettuun.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.