Kauhavan kirjastojen henkilökunnan työaikaa jouduttiin leikkaamaan

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN kaupunki on päättänyt lomauttaa kaikkien neljän kaupunginosan kirjastojen henkilökuntaa. Kirjastot pidetään kiinni näillä näkymin 13. toukokuuta asti Covid-19-pandemian leviämisen hidastamiseksi.

–Kyseessä on osa-aikaisia lomautuksia, eli työntekijöiden työaikaa lyhennetään. Täysiä lomautuksia ei meidän henkilökunnallemme tule, kirjastonjohtaja Taneli Kolppanen kertoo.

Vaikka Kolppanen toivoo tietysti, että ovet päästään avaamaan mahdollisimman nopeasti, niin hän korostaa, että kirjaston asiakaspalvelu jatkuu vaikeista ajoista huolimatta. Työntekijät käyttävät siihen jokaisen heille suodun työtunnin.

–Palvelemme edelleen sähköisesti, puhelimella ja myös somessa. E-aineistot toimivat yhä, ja nettiin tulee koko ajan uutta sisältöä. Esimerkiksi meidän uudelle YouTube-tilimme ladataan satutunteja ja lukuvinkkivideoita, ja tietenkin Facebookissa ja Instagramissa on paljon juttuja myös.

Pääkirjasto palvelee sähköisesti ja puhelimitse jokaisena arkipäivänä kello 9–15. Lähikirjastoissa henkilökuntaa on osan aikaa viikosta.

Hän kannustaa asiakkaita ottamaan rohkeasti yhteyttä.

–Saa soitella ja olla joka viestivälineellä yhteydessä. Edelleen töitä täällä tehdään, ja halutaan tuottaa sellaisia palveluita, joita asiakkaat haluavat.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.