Alajärvi lomauttaa enintään 300 työntekijää

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lomautukset koskevat kaikkia tehtäväryhmiä, myös hallinto-ja esimiestehtäviä. Lomautusten pituudet ovat 2–7 viikkoa,  riippuen työtehtävistä. Lomautukset päättyvät   viimeistään   31.8.2020. Työnantaja tekee päätökset lomautuksista huhtikuun aikana. Ensimmäiset lomautuspäätökset  annetaan 8.4.2020 alkaen  niin, että itse lomautukset  alkavat maanantaina 11.5.2020. Lomautuksen  vaihtoehtona on  mahdollisuus  sopia  muusta  palkattomasta  vapaasta. Valtakunnallisen   tilanteen   ja   päätösten   muuttuessa työnantaja voi peruuttaa lomautuksia, jos tilanne niin vaatii.

Mainos

Lomautusten vuoksi  Alajärven kaupunki ei tänä kesänä voi palkata nuoria kesätyöntekijöitä lainkaan. Kaupunki kannustaa alueen yrityksiä, yrittäjiä ja yhdistyksiä  ottamaan  nuoria  kesätöihin. Kaupunki  maksaa  tällöin työllistämistukea, josta saa lisätietoa Alajärven kaupungin kotisivuilta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.