Veto taistelee koronan vaikutuksia vastaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vedolla on myynnissä tällä hetkellä 20 ja 50 euron hintaisia kannatuslippuja toukokuun peleihin, joita ei pelata. Toisena tuotteena on Gamesaver-paita, jonka voi tilata nettikaupasta 50 tai 100 euron hintaan.

Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemen mukaan vaikeista ajoista selviytymiseksi tarvitaan yhteishenkeä ja uskoa tulevaisuuteen. –Veto-fanit ja kaikki urheilun ystävät voivat halutessaan auttaa seuraamme pääsemään pahimman vaiheen yli. Kausikortit ja oma tuoli koko kaudeksi ovat edelleen myynnissä normaaliin tapaan, Lakaniemi jatkaa.

Veto aloittaa pääsiäisenä Superpesisjoukkueen pelaajien viime kauden aitojen pelipaitojen huutokaupan, johon voivat kaikki osallistua. –Huutokaupasta voit huutaa suosikkipelaajasi pelipaidan muistoksi. Toukokuussa on tarkoitus järjestää niin ikään netissä tapahtuva tavarahuutokauppa sekä myös muita varainhankinta tempauksia on tulossa kevääksi, Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala valottaa.

Superpesiskauden avausta on siirretty kesäkuun alkuun ja Vimpelin Vedon avausottelu on tällä tietoa 5.kesäkuuta Saarikentällä. Vastustajana on Imatran Pallo-Veikot.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.