Nuorten päihteiden käyttö

Päihteiden käyttö vaikuttaa valitettavan monen nuoren elämään Suomessa huonolla tavalla. Nykyään tupakanpoltto on vähentymässä, mutta huumeiden käytöstä on tullut monelle nuorelle paha tapa, josta ei pääse eroon ihan helposti. Alkoholin käyttö on ollut vähentymässä lähivuosien aikana nuorien keskuudessa, mutta sitä on vieläkin liikaa.

Mielestämme on hyvin haitallista, että nuoret käyttävät niin paljon päihteitä, koska monen nuoren elämän parhaat vuodet menevät hukkaan. Meistä olisi paljon parempaa jos nuoret menisivät vaikka metsäretkelle ryyppäämisen sijasta. Nuorille pitäisi olla enemmän virikkeitä, ettei ns ainut tapa viettää aikaa olisi päihteiden käyttö.

Mielestämme kunnat ja valtio voisivat tarjota enemmän palveluja nuorille esimerkiksi pienemmillä paikkakunnilla, koska nuorilla on aika paljon vapaa-aikaa.

Serakki

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.