Team Alajärvi kerännyt jo yli 10 000 liikuntakilometriä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Liikunta-Aallon sivulla voi kirjata kaikkia liikuntasuorituksia, joko kilometreinä tai tunteina. Eniten on kirjattu kävelykilometrejä (4 730 km) Sivulla www.liikunta-aalto.fi näkyy Team Alajärven liikuntasuoritussaldo ajantasaisena. 

Liikuntasuoritusten keräyskampanja jatkuu edelleen ja tavoitteena on kerätä yhä suurempi yhteispotti liikuntasuorituksia. -Ollaan hyvässä vauhdissa. Kevään parhaat liikkumiskelit ovat vasta edessäpäin, eiköhän ennen kesää saada potti tuplattua, arvioi Matintupa.

-Koronavirus on laittanut ihmiset miettimään uudenlaisia liikkumismuotoja. Liikuntapaikat on suljettu ja ryhmäliikuntatunnit on peruttu, mutta se ei ole alajärveläisiä pysäyttänyt. Nyt suunnataan metsäpoluille ja jumpataan kotona.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.