Team Alajärvi kerännyt jo yli 10 000 liikuntakilometriä

Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hankkeen nettisivulle on tammikuusta lähtien kerätty liikuntasuorituksia. Alajärveläiset eivät selvästikään ole sohvaperunakansaa! Tästä todisteena 10 000 km:n rikkoutuminen lyhyessä ajassa. Kilometrien lisäksi kuntoilutunteja on kirjattu 1 431, kertoo projektipäällikkö Henna Matintupa.

Liikunta-Aallon sivulla voi kirjata kaikkia liikuntasuorituksia, joko kilometreinä tai tunteina. Eniten on kirjattu kävelykilometrejä (4 730 km) Sivulla www.liikunta-aalto.fi näkyy Team Alajärven liikuntasuoritussaldo ajantasaisena. 

Liikuntasuoritusten keräyskampanja jatkuu edelleen ja tavoitteena on kerätä yhä suurempi yhteispotti liikuntasuorituksia. -Ollaan hyvässä vauhdissa. Kevään parhaat liikkumiskelit ovat vasta edessäpäin, eiköhän ennen kesää saada potti tuplattua, arvioi Matintupa.

-Koronavirus on laittanut ihmiset miettimään uudenlaisia liikkumismuotoja. Liikuntapaikat on suljettu ja ryhmäliikuntatunnit on peruttu, mutta se ei ole alajärveläisiä pysäyttänyt. Nyt suunnataan metsäpoluille ja jumpataan kotona.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.