Kauhavan hyvinvointikeskuksen uudet laboratoriotilat käyttöön huhtikuussa

KAUHAVAN hyvinvointikeskuksen yhteyteen on noussut uusi laboratoriorakennus. Kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että siellä on parhaillaan käynnissä kaapeliasennusten viimeistelytyöt, ja sairaanhoitopiiri pääsee kalustamaan tiloja ensi viikon alkupuolella. Uusi laboratorio saadaan käyttöön huhtikuun aikana. Uusista tiloista löytyy tutkimushuone, kaksi näytteenottohuonetta, taukotila, odotustila sekä sosiaali- ja wc-tilat.

Vanhoissa laboratoriotiloissa koettiin toistuvasti sisäilmaoireilua, eikä sitä saatu loppumaan lukuisista korjauksista huolimatta. Sen takia Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on ilmoittanut, etteivät he pysty enää tuottamaan palveluja siellä. Laboratoriopalvelujen saatavuuden turvaamiseksi kaupungin tuli rakennuttaa laboratoriolle soveltuvat väistötilat terveyskeskusrakennuksen yhteyteen.

Väistötilat toimitti tilaelementtiratkaisuna Heikkius Hus-talo Oy. Vuokra-aika on toukokuuhun 2022 asti, johon mennessä uuden hyvinvointikeskuksen odotetaan valmistuvan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.