Koronavirus sulkee joitain paikkoja Evijärvellä 12.4. asti

EVIJÄRVELLÄ kaikki liikuntatoimen omat liikuntaryhmät ja retket sekä koulun liikuntasalin ilta- ja viikonloppuvuorot on peruttu 12. huhtikuuta asti. Samoin kunnan nuorisotila pidetään suljettuna siihen asti.

Ulkoliikuntapaikat ovat ainakin vielä tänään perjantaina toistaiseksi normaalisti käytössä.

Kunta ei koronavirusuhan aikana järjestä yli 500 hengen tapahtumia. Aluehallintovirasto on kieltänyt sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleisökokoukset, joihin osallistuu yli 500 henkeä. Kielto päättyy 12. huhtikuuta.

Koulut ja päiväkodit toimivat Evijärvellä toistaiseksi normaalisti. Viestintä tapahtuu kouluissa Wilman kautta ja varhaiskasvatuksessa Päikyn kautta. Opetustoimi ja varhaiskasvatus tiedottavat ja viestivät omille asiakkailleen sekä ohjeistavat ulkomailta palaavia perheitä.

Joukkoliikenne ja koulukuljetukset toimivat Evijärven kunnassa toistaiseksi normaalisti.

Muut kunnan toimipisteet ja palvelut jatkavat toimintaansa toistaiseksi normaalisti. Jos mahdollista, asioi puhelimitse tai sähköpostitse. Tullessasi kunnanvirastolle huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Kaikista mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.