Jumalanpalvelukset järjestään, tapahtumat perutaan

Valtioneuvosto on antanut ohjeen 12.3.2020 koronaviruksen torjumiseksi. Näiden ohjeiden pohjalta kirkkohallitus on antanut Suomen evankelisluterilaisille seurakunnille seuraavat ohjeet: Seurakuntien lakisääteinen toiminta jatkuu, eli jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, rippikoulu järjestetään. Muu toiminta, kuten lapsi- ja nuorisotyö, seurat ja konsertit, peruutetaan

Toimintaan osallistuvia kehotetaan pitämään tarkasti huolta käsihygieniasta ja välttämään kättelemistä ja läheistä kanssakäymistä.

Lappajärven seurakunnasta on mahdollista saada sielunhoidollista apua puhelimitse.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.