Koko perheen tanssiteatteri Raatikko esittää Ylihärmässä kolmen klovnin syntymäpäiviä

Koko perheen esitys kertoo klovnien syntymäpäivistä. Kuva: Tanssiteatteri Raatikko

Julkaistu:

Aihe:

TANSSITEATTERI Raatikko vierailee Ylihärmän kirkonkylän koululla torstaina 12. maaliskuuta.

Koko perheelle tarkoitetun ”Pim ja Pom — kolme klovnia ja kermakakku” -esityksen teemana on ystävyys. Syntymäpäivät eivät suju ihan suunnitelmien mukaan, sillä ensin katoaa päivänsankari ja kohta katoaa kakkukin.

Esityksen järjestävät Kauhavan kulttuuripalvelut ja MLL Ylihärmä.

Tanssijan, näyttelijän ja muusikon muodostama teatterikokoonpano esiintyy samalla viikolla myös koululaisille.

–Osana Kauhavan esi- ja perusopetuksen kulttuurikasvatussuunnitelmaa kaikki Kauhavan kolmasluokkalaiset näkevät maaliskuussa Tanssiteatteri Raatikon vierailuesityksen, kertoo kaupungin kulttuuriohjaaja Maaria Koivula-Talkkari. –Kouluesitykset mahdollistavat yhteistyössä Kauhavan kulttuuripalvelut ja Järvilakeuden kansalaisopiston Aitio-hanke.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.