Sivistyslautakunta kalustaa

EVIJÄRVEN kirkonkylän koulun hirsirakennuksen laajennusosa on pihatöitä ja joitain luokissa tarvittavia opetusvälineitä vaille valmis.

28. tammikuuta kokoontunut sivistyslautakunta päätti hankkia kolmeen uuteen alkuopetuksen luokkaan dokumenttikamerat ja taulu-tv:t.

Lisäksi koululta on toivottu, että alkuopetuksen vanhalle puolelle hankitaan yhdenmukaiset oppilaspöydät ja tuolit koko luokalle. Myös esimerkiksi naulakoita ja opettajanhuoneen kalusteita puuttuu. Kaikkea tarvittavaa ei sivistyslautakunnan päätöksen mukaan voida vielä hankkia, mutta pyydettyjä tavaroita hankitaan tärkeysjärjestyksessä 20 000 eurolla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.