Kuusi haki museotoimenjohtajaksi

Nelimarkka-museo on Alajärven museotoiminnan keulakuva.
Maaliskuun alussa aukeavaa Alajärven kaupungin museotoimen johtajan virkaa haki kuusi.

Virkaa hakivat HuK Ahola Tuija, Seinäjoki, FM Honkola Markku, Alavus, FM Korhonen Jarmo, Oulu, FM Pulkkinen Ritva, Keuruu, FM Purhonen Simo, Helsinki sekä KM Sillanpää Eeva, Lapua. Nykyinen museotoimenjohtaja Maria Lampinen jää eläkkeelle.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.